Beoordelingen van Poké Perfect Almere

Recente recensies van Poké Perfect Almere

5 sterren na 88 reviews

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 4e keer nu dat we bestellen. (Ging altijd goed tot dat..)Dit keer was de levering verkeerd, ze geven de webshop de schuld, kwamen met GEEN oplossing. Ik moest maar opnieuw bestellen, zelfs op mijn suggestie om het zelf om te wisselen werd niet op in gegaan. Daarnaast kwam de bowl helemaal door elkaar geschud aan helemaal door de tas heen gelekt. Kortom, bestelling 1 perfect, bestelling 2 perfect bestelling 3 was minder, bestelling 4 was echt onder de maat en de service was slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel altijd online en ga het dan ophalen. Ik was vijf minuten te vroeg en binnen vijf minuten was de bestelling klaar. Ik had thuis al betaald, dus kon zo het afhaaltasje meenemen. Kwaliteit van het eten super, zoals altijd!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed de poke bowl met zalm

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam eerder binnen dan de beoogde tijd. helemaal prima. Ook de kwaliteit van de bowl was uitstekend.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie verse pokebowls.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit. Super leuk dat je je bowl zelf kunt samen stellen.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Beiden waren perfect

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor het eerst zelf een pokebowl samengesteld. Wel iets duurder maar heel erg lekker. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak was prima. Ik heb als basis sla gekozen. Helaas echt maar een mini handje sla er in. Toppings waren daar in tegen wel genoeg. Maar door de weinig basis was ik wel een beetje teleurgesteld.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, Gister heb ik voor de 2e keer in 1 week tijd bij jullie besteld. Beide kwamen een half uur later aan dan gepland. De bezorging van gister was ook nog eens niet netjes, een was open gegaan en lag voor een deel in de tas en was compleet door elkaar.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! Heel erg vriendelijk personeel

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse lekkere poke bowl 😋

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poké bowls bij Poké Perfect zijn elke keer weer super smaakvol en vers. Heerlijke combinaties en grote porties. Wij zijn er helemaal verslaafd aan geraakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heb ik wel iets meer tonijn had ik het idee Maar t smaakte super allemaal

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en veel te zout. Weg gegooid. Niet te eten.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Goede service, lief personeel! Mijn pokebowl was heel ruim gevuld met ingrediënten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima allemaal

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk top!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, Iets later dan belooft, maar dat is ze vergeven.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar! Super vers, ruime porties, snelle bezorg service en heerlijk van smaak. Wij gaan zeker vaker bestellen

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch: bestellen zeker nog eens!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling gedaan. Mijn partner had vegan original: top! En ik had zelf een creatie gemaakt met kibbeling: ook top! Herhaling vatbaar en dan misschien iets anders proberen,,, of niet? :P

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De poke bowl heeft weer heerlijk gesmaakt paar keer hier gehaald en het blijft lekker

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, super lekker eten! Voldeed aan alle wensen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende Poe Bowl

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren verrast. Het eten was heerlijk. Bezorging was netjes binnen de tijd. Een aanrader

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ook veel! kan makkelijk 2x eten van 1 grote poke bowl

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas erg lang op de bestelling moeten wachten. Het werd 45 minuten later bezorgd dan was afgesproken. Hierdoor 1 uur en 45 minuten op de bestelling moeten wachten waardoor het warme gedeelte ook koud was.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd gebracht door vriendelijke bezorger. De pokebowls waren weer heerlijk en vers!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En heel snel bezorgd.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, goed verzorgd en lekker snel gebracht

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk echte aanrader!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het tegenvallen. De extra grote kibbeling poké leek vooral meer rijst te bevatten. Ik miste de poké kruiden en vond de garnituur en bijgevoegde saus te weinig. Als dessert 2 balletjes choco mousse mochi, op de foto staan er 3 en de prijs van 3.75 vind ik niet in verhouding. Volgende weer bestel ik toch weer bij de concurrent.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vegan!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom overheerlijk rn keurig op tijd! Omze favoriet!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, altijd lekker en vers!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowls zijn altijd heerlijk en goed gevuld. De bezorgingsservice mag wel flink verbeterd worden. We hebben bijna 2 uur op ons eten moeten wachten. Er werd wel netjes gebeld dat ze 20 min later waren maar dat werden er uiteindelijk 40.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Goede porties, heerlijke smaak en gezond. Bezorging keurig op tijd, wat wil je nog meer?!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Ondanks dat ze nog niet open waren, kwamen ze het toch bezorgen! En met een leuke nieuw jaars wens! Heerlijk gegeten! Royale vulling.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat als je iets in het berichtje toelichting schrijft dat er nog naar gekeken wordt. Hier gebeurt dat dus wel, bij andere eet tenten amper. Jammer dat er alleen zo weinig zalm in zat! Ik hou echt van jullie poke bowls en zeker als ze zo vol gevuld zijn met allemaal dingetjes. Deze keer zat er weinig zalm in, maar goed gelukkig was hij heerlijk en ook de garnalen super lekker!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk zijn de maaltijden, alles is vers en zelfs een normale portie is genoeg voor 2 dagen lunch voor mij. Vriendelijke bediening. Ik ga meerdere pokébols proberen de komende tijd. Verhouding prijs/kwaliteit/hoeveelheid krijgt een 9 van mij.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect. Niets op aan te merken. Zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via jullie site17:30 doe ik een bestelling voor 19:00. En om 19:30 is het er. Via thuisbezorgd site zou het geen 30 minuten later zijn..

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en een snelle service Zeker voor herhaling vatbaar

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!!!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJKKKKK

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk Vers en ruim voldoende!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bowl was opzich oke, maar er zat geen siracha-mayo bij. Ik dacht dat die er standaard bij zat? De vorige keer zat die er namelijk wel bij.. Dat maakte wel dat het niet echt “af” smaakte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel goed & veeel beter met saus apart!! Dankjewel voor de goede service!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Precies genoeg voor normale maaltijd. En keurig op tijd bezorgd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en ik ven super blij dat jullie nu ook bezorgen in Almere Poort! #happy!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Lekker, gezond en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij dat jullie eindelijk in Poort bezorgen! Super duidelijke website als je je eigen bowl wil samenstellen. Fijn om een mail te mogen ontvangen waarin duidelijk vermeld staat hoe laat de bezorging wordt geleverd en jullie dan precies op dat tijdstip voor de deur staan. Dus een en al super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was heerlijk. Goede service wat betreft bezorging. Werd na de bestelling gebeld voor overleg over tijd van bezorging. Fijn dat er mee gedacht wordt.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje jammer dat de bestelling een klein half uur te laat klaar was, maar het was het zeker waard. Heerlijk gegeten. Goed gevulde en zeer smakelijke Pokebowls!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super bedankt !! Het was snel klaar en heerlijk zoals altijd!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, kom hier graag. Niemand maakt betere poke bowls poke perfect.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse ingredienten, goed gevulde bowls, perfect gekookte rijst. Had afgehaald, was goed verpakt.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl! Echte aanrader❤️💓

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en vers aanrader👍🏼.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de QR code ter plekke besteld. Maar het duurde bijna een half uur voordat mijn pokebowl klaar was. Ik vind dat persoonlijk erg lang. Smaak van het eten was goed. Maar ik vond de pokebowl wel erg duur voor wat je krijgt. Daarnaast had ik betaald voor extra zalm, echter was dit niet te merken in de hoeveelheid zalm die er in zat. Maar daar betaal je dan dus wel 3,50 extra voor..

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een begroeting bij binnenkomst zit er helaas niet in. Na een paar minuten gewacht te hebben werd ik begroet en geholpen. Bij thuiskomst bleek dat dat de inhoud summier was. Dit was mijn tweede slechte ervaring bij Poké Perfect Almere in tegenstelling tot de filialen in Amsterdam waar ik zeer content over ben. Ik geef Poké Perfect Almere twee sterren, omdat mijn poke bowl wel lekker was.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond klaar op de afgesproken tijd en het was weer erg lekker!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende portie voor het bedrag. Lekker.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld, wij vonden het zeer verassend. Had een lekkere frisse smaak en voldoende gekruid. Ik had zelf een pittig smaakje. Goed gedoseerd, zodat je lekker kan eten, maar geen brandende mond hebt. Super dat de vraag wordt gesteld of je wel of geen chopsticks, soya etc erbij wilt ivm het millieu. Ik zou deze dingen uitgebreider vragen. Ik wil wel chopsticks, maar de siracha, soya hoeft bijvoorbeeld van mij niet. Al met al een goede ervaring, lekker gegeten en zeker aan te raden.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bestellen, 3 verschillende Bowls. Het is 3x ja voor ons, jullie gaan door naar de volgende bestelling!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Goede service en lekker eten.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker alleen teleurstellend als je 50 minuten van te voren je bestelling doet en als je aankomt het nog niet klaar is en ik nog een 15 minuten moet wachten...was namelijk met de auto en wilde het snel komen ophalen maar nu moest ik parkmobile inschakelen zodat ik geen risico zou lopen op een boete. Kan gebeuren natuurlijk maar werd ook geen melding gedaan dat het vertraagd is mijn order die eigenlijk optijd van aankomst eigenlijk al klaar hoort te zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het erg lekker alleen vond ik er erg veel ingrediënten in zitten ten opzichte van de rijst.. maby less is more.. en er zat een fruitvliegjes op maar dat kan gebeuren natuurlijk

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating