Beoordelingen van Poké Perfect Almere

Recente recensies van Poké Perfect Almere

5 sterren na 182 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, meer dan genoeg en op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poké was weer perfect. Bezorging was snel :-)

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heel attent dat poke perfect mij belde om te vragen of sesamzaad wel mocht, ivm notenallergie. We hebben weer heerlijk gegeten.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had twee porties frietjes besteld, maar de frietjes waren nauwelijks vindbaar.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, eten ziet er mooi uit en wordt op tijd ygeleverd ..

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen saus bij de bestelling waardoor het erg droog was. Bezorging deed 1.5 uur en het eten was niet meer echt koel.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, alleen een kleine opmerking. Ik had gevraagd of de saus er apart bij kon en dat is helaas niet gebeurd. Was alsnog heel erg lekker en vers, kom zeker vaker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had per ongeluk de verkeerde Poké bowl besteld en kwam hier pas achter net nadat de medewerker bijna klaar was met de bowl. Ze hebben toen gratis de juiste Poké bowl gemaakt voor mij al was het mijn eigen fout. Ik wilde nog extra betalen voor hun moeite, maar dat hoefde niet van hun. Heel fijn en vriendelijk personeel, dank je wel. ❤

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt, zoals altijd, heeeerlijk!!!. Ik vind het ontzettend fijn dat er keuze is tussen rijst( ben ik allergisch voor), salade, quinoa en gouretti. Tevens super dat jullie ook bezorgen in de rest van Almere!!

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Een grote bak eet ik 2 dagen van. Echt lekker, gewoon wat ik er zelf in wil hebben. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en ruim voldoende voor mij, zelfs wat over voor de lunch

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke maaltijd (vers en goed op smaak) en op de afgesproken tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, alleen de tempeh was een beetje oudbakken

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, veel en vers, echt een aanrader, we hebben nu de original en de garnalen, beide erg lekker. Mijn vrouw had daarbij de vegan zalm, ze begon te twijfelen of ze een vergissing hadden gemaakt met echte zalm, kortom, niks te klagen

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!! Zo vers en zoveel smaak. De regular porties zijn voor ons groot genoeg per persoon. Bestelling was op tijd klaar (afgehaald) en compleet; fijne service. Kom hier zeker terug. Order: 2x beef, 1x witzel. Allen met rijst als basis.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen 1 uur en het eten is elke keer weer heerlijk!! Super goed op smaak, vers, goed formaat en mijn dochter vind het ook heerlijk! Hier zullen we vaker bestellen:)

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekker vers en een mooie prijs voor gezond eten. Bezorging is ook top..ze bezorgen precies op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere bowl. Helaas waren niet alle ingrediënten vers. De avocado was helaas al helemaal bruin en niet smaakvol. Toch zonde , aangezien je hier extra voor betaald. Verder prima en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer heerlijk eten besteld. Vers, goede kwaliteit en bezorging mooi op tijd!

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten wederom, nu vd nieuwe Sjefietshe - de ceviche bowl. Heerlijke frisse smaken met een pitje erin op een bedje van courgette noedels.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk van smaak.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ik kom zeker terug! Alleen wel jammer dat stokjes etc. worden meegeleverd terwijl ik specifiek aangeef dat dat niet hoeft. Natuurlijk niet het ergste in de wereld, maar alle kleine beetjes helpen ;)

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen (bijna) elke vrijdag met veel plezier! Zeer tevreden over de poke-bowls en de service :)

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer prima, top! Zalm was wel te veel naar verhouding met rijst, en de soya saus en chopsticks zaten er niet bij. Ik begrijp dat het druk kan zijn i.v.m het EK maar het is al vaker gebeurd ;).

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was echt top!!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker als altijd! Perfect op tijd geleverd.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle correcte bezorging, zelfs 20 minuutjes sneller dan vooraf verwacht. Alleen jammer dat als je aangeeft geen chopsticks ed nodig te hebben dat die toch in de tas zaten.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijk goed gevulde bowl gehad. Vers, goed van smaak, prima. Bezorging vriendelijk tijd conform aangeven.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker jammer dat er voor de 2 de keer niet alles bij zit wat ik had besteld En de bezorging duurde zeker 1 uur en 20 min dat is wel jammer

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk (zoals altijd) !!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de zelf samengestelde poke bol. Als het even kan bestellen wij 1x per week.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, lekkere signature saus en snelle bezorging!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heeeel lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls waren lekker alleen het sushirijst was een beetje hard

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd. Het eten heeft ons goed gesmaakt. Verse smaak

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wasabi mayo was iets te pittig... dus deels bijna niet kunnen proeven

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste een topping waar ik extra voor had betaald en wat warm moest blijven werd koud

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal vinden we de bowl echt heerlijk maar deze keer was ie voor ons beide veeeel te zout. Waren allebei flink misselijk na het eten. Ik kan niet zeggen of het aan de saus of de rest van de bowl lag.

Reactie van Poké Perfect:Beste Melanie, Ontzettend vervelend en uiteraard niet de bedoeling. Bij de vegan original hoort de spicy marinade saus. Ik vermoed dat die te zout was. Ik zal dit intern doorgeven aan mijn collega's van de keuken:).

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld! Heerlijk!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten dat warm hoorde te zijn was koud, bakjes waren helemaal doorweekt en het duurde bijna anderhalf uur voordat het aankwam bezorgen zou ik niet aanraden

Reactie van Poké Perfect:Beste Lucas, Hopelijk gebeurt dit niet nog 1x, maar u kunt ons ten alle tijde meteen bellen als u ontevreden bent. Wij zullen dan meteen overgaan tot actie voor een gepaste oplossing:). Een doorweekte bowl is natuurlijk niet de bedoeling.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt goede bowls, heerlijk! Men let goed op de opmerkingen die erbij gezet worden, helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Het eten was zoals je hoopt: heerlijk vers! Bezorging was precies op tijd. Wij gaan vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowls.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, ingrediënten zijn vers en met zorg bereid! Fijn dat de saus apart kan! Het eten wordt altijd met een lach bezorgd😊

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles Prima, vers, snel, lekker en grote portie

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse Pokebowls en super snelle levering!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb mijn bestelling niet kunnen ontvangen vanwege stroomuitval, ik kreeg een ander gerecht dat toevallig klaarstond. Krijg ik de rest van mijn geld terug?

Reactie van Poké Perfect: wij hebben met u op 30-4 gebeld en onze excuses aangeboden voor de onmacht (stroomstoring vanuit provider). Van mijn collega heeft u een bowl meegekregen omdat u ramadan had:). Vervolgens is het bedrag van uw bestelling in zijn geheel aan u overgemaakt. Mocht u nog niet tevreden zijn horen wij dat graag. Dank u. Warme groet, Poke Team Almere

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op tijd geleverd

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima in orde. Vlotte bediening en het smaakte goed. Voor herhaling vatbaar!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar de bezorging laat helaas lang op zich wachten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en gezonde poke bowls! Hier kom ik vaker.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was heerlijk! Kreeg goed advies en alle ingrediënten waren lekker vers, zeker een aanrader!!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering heerlijk eten

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan zalm was vooral echt geweldig! Het is niet van echte zalm te onderscheiden. Ook een proteïne bowl was erg lekker door alle frisse smaken die er in zitten!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere poke bowls, ik ben een fan. Fijn dat ze ook sla als basis hebben, zo heb altijd een gezonde maaltijd. Ik kan dit wel elke dag eten:

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! En ontzettend genoten van mijn poke bowl ingrediënten ontzettend vers Groot is echt een grote portie 😁😁

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.15 uur twee bowls besteld met bezorgtijd 18.00 uur. De bezorger stond om 18.25 uur voor de deur... We hadden de kippendijen (warm geserveerd) en de rundvlees (warm geserveerd) besteld. Beide maaltijden waren ijskoud, alsof het zo uit de koelkast kwam. Helemaal niets van warmte aan het vlees. Na contact opgenomen te hebben met het restaurant voor een oplossing, was de enige optie die ze me wilden bieden; 10% korting op mijn volgende bestelling.... Je zult begrijpen dat ik hier nooit meer wat bestel.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, dank!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, de beste poke bowls van Almere en omsteken. Ook nog superbeleefde mensen. Heel erg tevreden!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend teleurgesteld. Bestelling kwam pas na 2 uur binnen, koude slappe gyoza's. 2 keer gebeld en werd alleen maar gezegd het is onderweg. Heel jammer dat we zo lang hebben moeten wachten én koud eten kregen.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl en zelfs een gratis blikje erbij!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowls! Prima verzorgd en op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim 1,5 was eten pas bezorgd. Met opmerking ik rij alleen.Tip ; Geef dan aan dat bezorgen geen optie meer is. Eten was heerlijk maar daardoor wel koud wat warm had moeten zijn. Helaas. Gebeld en ze kwamen met geste voor de volgende keer.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwalitijd is altijd hetzelfde. En altijd lekker!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En goed op tijd bezorgd!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, wij gaan zeker nog een keer bestellen.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! Alleen de bestelde avocado zat er niet bij waar ik wel voor heb betaald. En ik weet niet zeker of ik een dubbele portie tempe heb ontvangen. Communicatie van te voren was prettig!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur gewacht op de bestelling de warme ingrediënten waren ijskoud erg jammer zeker omdat het niet goedkoop is! Ik heb hier vaker besteld en toen was het stukken beter.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect vers en heerlijk

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig en snel geleverd!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse Poké Bowls besteld. Allen heerlijk. Perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze keer hebben we 'perfect' gegeten. Heerlijk gerecht, Opgehaald, op tijd klaar. Kortom helemaal tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! Helaas zat er (voor de 2e keer) in beide pokebowls bijna geen avocado.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt ontzettend lekker!! We kwam het eten zelf afhalen en toen moest het nog gemaakt worden, dat was wel jammer. Voor de rest was het eten super lekker, hele goede prijs kwaliteit verhouding.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een kwartier te vroeg en helaas waren de ingrediënten niet gemixt zoals aangegeven. Het viel mij op dat ik bij Uber als topping ook champignons kon kiezen maar niet op jullie site. De zoete aardappel vond ik een beetje hard, bij eerdere bestellingen was deze zachter. Smaak zoals altijd top!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt perfect!! Loved it

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 4e keer nu dat we bestellen. (Ging altijd goed tot dat..)Dit keer was de levering verkeerd, ze geven de webshop de schuld, kwamen met GEEN oplossing. Ik moest maar opnieuw bestellen, zelfs op mijn suggestie om het zelf om te wisselen werd niet op in gegaan. Daarnaast kwam de bowl helemaal door elkaar geschud aan helemaal door de tas heen gelekt. Kortom, bestelling 1 perfect, bestelling 2 perfect bestelling 3 was minder, bestelling 4 was echt onder de maat en de service was slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel altijd online en ga het dan ophalen. Ik was vijf minuten te vroeg en binnen vijf minuten was de bestelling klaar. Ik had thuis al betaald, dus kon zo het afhaaltasje meenemen. Kwaliteit van het eten super, zoals altijd!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed de poke bowl met zalm

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam eerder binnen dan de beoogde tijd. helemaal prima. Ook de kwaliteit van de bowl was uitstekend.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie verse pokebowls.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit. Super leuk dat je je bowl zelf kunt samen stellen.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Beiden waren perfect

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor het eerst zelf een pokebowl samengesteld. Wel iets duurder maar heel erg lekker. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak was prima. Ik heb als basis sla gekozen. Helaas echt maar een mini handje sla er in. Toppings waren daar in tegen wel genoeg. Maar door de weinig basis was ik wel een beetje teleurgesteld.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, Gister heb ik voor de 2e keer in 1 week tijd bij jullie besteld. Beide kwamen een half uur later aan dan gepland. De bezorging van gister was ook nog eens niet netjes, een was open gegaan en lag voor een deel in de tas en was compleet door elkaar.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! Heel erg vriendelijk personeel

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse lekkere poke bowl 😋

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poké bowls bij Poké Perfect zijn elke keer weer super smaakvol en vers. Heerlijke combinaties en grote porties. Wij zijn er helemaal verslaafd aan geraakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heb ik wel iets meer tonijn had ik het idee Maar t smaakte super allemaal

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en veel te zout. Weg gegooid. Niet te eten.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Goede service, lief personeel! Mijn pokebowl was heel ruim gevuld met ingrediënten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima allemaal

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk top!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, Iets later dan belooft, maar dat is ze vergeven.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar! Super vers, ruime porties, snelle bezorg service en heerlijk van smaak. Wij gaan zeker vaker bestellen

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch: bestellen zeker nog eens!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling gedaan. Mijn partner had vegan original: top! En ik had zelf een creatie gemaakt met kibbeling: ook top! Herhaling vatbaar en dan misschien iets anders proberen,,, of niet? :P

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De poke bowl heeft weer heerlijk gesmaakt paar keer hier gehaald en het blijft lekker

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, super lekker eten! Voldeed aan alle wensen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende Poe Bowl

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren verrast. Het eten was heerlijk. Bezorging was netjes binnen de tijd. Een aanrader

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ook veel! kan makkelijk 2x eten van 1 grote poke bowl

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas erg lang op de bestelling moeten wachten. Het werd 45 minuten later bezorgd dan was afgesproken. Hierdoor 1 uur en 45 minuten op de bestelling moeten wachten waardoor het warme gedeelte ook koud was.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd gebracht door vriendelijke bezorger. De pokebowls waren weer heerlijk en vers!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En heel snel bezorgd.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, goed verzorgd en lekker snel gebracht

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk echte aanrader!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het tegenvallen. De extra grote kibbeling poké leek vooral meer rijst te bevatten. Ik miste de poké kruiden en vond de garnituur en bijgevoegde saus te weinig. Als dessert 2 balletjes choco mousse mochi, op de foto staan er 3 en de prijs van 3.75 vind ik niet in verhouding. Volgende weer bestel ik toch weer bij de concurrent.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vegan!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom overheerlijk rn keurig op tijd! Omze favoriet!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, altijd lekker en vers!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowls zijn altijd heerlijk en goed gevuld. De bezorgingsservice mag wel flink verbeterd worden. We hebben bijna 2 uur op ons eten moeten wachten. Er werd wel netjes gebeld dat ze 20 min later waren maar dat werden er uiteindelijk 40.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Goede porties, heerlijke smaak en gezond. Bezorging keurig op tijd, wat wil je nog meer?!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Ondanks dat ze nog niet open waren, kwamen ze het toch bezorgen! En met een leuke nieuw jaars wens! Heerlijk gegeten! Royale vulling.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat als je iets in het berichtje toelichting schrijft dat er nog naar gekeken wordt. Hier gebeurt dat dus wel, bij andere eet tenten amper. Jammer dat er alleen zo weinig zalm in zat! Ik hou echt van jullie poke bowls en zeker als ze zo vol gevuld zijn met allemaal dingetjes. Deze keer zat er weinig zalm in, maar goed gelukkig was hij heerlijk en ook de garnalen super lekker!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk zijn de maaltijden, alles is vers en zelfs een normale portie is genoeg voor 2 dagen lunch voor mij. Vriendelijke bediening. Ik ga meerdere pokébols proberen de komende tijd. Verhouding prijs/kwaliteit/hoeveelheid krijgt een 9 van mij.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect. Niets op aan te merken. Zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via jullie site17:30 doe ik een bestelling voor 19:00. En om 19:30 is het er. Via thuisbezorgd site zou het geen 30 minuten later zijn..

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en een snelle service Zeker voor herhaling vatbaar

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!!!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJKKKKK

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk Vers en ruim voldoende!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bowl was opzich oke, maar er zat geen siracha-mayo bij. Ik dacht dat die er standaard bij zat? De vorige keer zat die er namelijk wel bij.. Dat maakte wel dat het niet echt “af” smaakte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel goed & veeel beter met saus apart!! Dankjewel voor de goede service!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Precies genoeg voor normale maaltijd. En keurig op tijd bezorgd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en ik ven super blij dat jullie nu ook bezorgen in Almere Poort! #happy!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Lekker, gezond en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij dat jullie eindelijk in Poort bezorgen! Super duidelijke website als je je eigen bowl wil samenstellen. Fijn om een mail te mogen ontvangen waarin duidelijk vermeld staat hoe laat de bezorging wordt geleverd en jullie dan precies op dat tijdstip voor de deur staan. Dus een en al super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was heerlijk. Goede service wat betreft bezorging. Werd na de bestelling gebeld voor overleg over tijd van bezorging. Fijn dat er mee gedacht wordt.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje jammer dat de bestelling een klein half uur te laat klaar was, maar het was het zeker waard. Heerlijk gegeten. Goed gevulde en zeer smakelijke Pokebowls!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super bedankt !! Het was snel klaar en heerlijk zoals altijd!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, kom hier graag. Niemand maakt betere poke bowls poke perfect.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse ingredienten, goed gevulde bowls, perfect gekookte rijst. Had afgehaald, was goed verpakt.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl! Echte aanrader❤️💓

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en vers aanrader👍🏼.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de QR code ter plekke besteld. Maar het duurde bijna een half uur voordat mijn pokebowl klaar was. Ik vind dat persoonlijk erg lang. Smaak van het eten was goed. Maar ik vond de pokebowl wel erg duur voor wat je krijgt. Daarnaast had ik betaald voor extra zalm, echter was dit niet te merken in de hoeveelheid zalm die er in zat. Maar daar betaal je dan dus wel 3,50 extra voor..

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een begroeting bij binnenkomst zit er helaas niet in. Na een paar minuten gewacht te hebben werd ik begroet en geholpen. Bij thuiskomst bleek dat dat de inhoud summier was. Dit was mijn tweede slechte ervaring bij Poké Perfect Almere in tegenstelling tot de filialen in Amsterdam waar ik zeer content over ben. Ik geef Poké Perfect Almere twee sterren, omdat mijn poke bowl wel lekker was.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond klaar op de afgesproken tijd en het was weer erg lekker!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende portie voor het bedrag. Lekker.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld, wij vonden het zeer verassend. Had een lekkere frisse smaak en voldoende gekruid. Ik had zelf een pittig smaakje. Goed gedoseerd, zodat je lekker kan eten, maar geen brandende mond hebt. Super dat de vraag wordt gesteld of je wel of geen chopsticks, soya etc erbij wilt ivm het millieu. Ik zou deze dingen uitgebreider vragen. Ik wil wel chopsticks, maar de siracha, soya hoeft bijvoorbeeld van mij niet. Al met al een goede ervaring, lekker gegeten en zeker aan te raden.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bestellen, 3 verschillende Bowls. Het is 3x ja voor ons, jullie gaan door naar de volgende bestelling!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Goede service en lekker eten.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker alleen teleurstellend als je 50 minuten van te voren je bestelling doet en als je aankomt het nog niet klaar is en ik nog een 15 minuten moet wachten...was namelijk met de auto en wilde het snel komen ophalen maar nu moest ik parkmobile inschakelen zodat ik geen risico zou lopen op een boete. Kan gebeuren natuurlijk maar werd ook geen melding gedaan dat het vertraagd is mijn order die eigenlijk optijd van aankomst eigenlijk al klaar hoort te zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het erg lekker alleen vond ik er erg veel ingrediënten in zitten ten opzichte van de rijst.. maby less is more.. en er zat een fruitvliegjes op maar dat kan gebeuren natuurlijk

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating